joi, 15 septembrie 2011

Agger: "Suntem mult mai buni !"





     Daniel Agger e de părere că managerul lui Liverpool, Kenny Dalglish, împreună cu staff-ul său, au insuflat încredere echipei, care este mult mai bună decât în sezonul precedent.

   "Echipa arată foarte, foarte bine, iar cu atâţia jucători buni, privim optimişti înainte, şi credem în rezultate bune. Dacă am putea să comparăm situaţia de acum cu cea din sezonul precedent, nu pot să spun decât că suntem mult mai buni." a declarat fundaşul danez.

   Privind meciul de duminică, Daniel a declarat: "Va fi un meci dificil, cu siguranţă. Ei vor dori să demonstreze că acel eşec cu Man.City (1-5), a fost un accident. Tottenham este o echipă tare, dar cred că avem o echipă bună, pregătită să câştige."

   Daniel Agger a vorbit şi despre mândria de a purta banderola naţionalei Danemarcei, în preliminariile pentru EURO 2012: "Este o mare realizare pentru mine. E o onoare să joc în tricoul roşu al lui Liverpool şi cel al Danemarcei, dar să porţi şi banderola este extraordinar.  Nu prea mulţi jucători au purtat banderola la naţionala Danemarcei, şi este un lucru foarte, foarte important pentru mine."

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.