sâmbătă, 3 septembrie 2011

Henderson - "Pe urmele căpitanului ..."

   
   Puţini tineri fotbalişti l-ar putea urma pe Steven Gerrard la Liverpool, iar aici mă refer la cineva care ar întruni toate caracteristicile căpitanului nostru. Ei bine, Jordan Henderson poate fi unul dintre aceşti jucători ... poate jucătorul asemănător cel mai mult lui Stevie G. 

   Ged McNamee, antrenorul academiei lui Sunderland, care l-a pregătit pe Jordan de la vârsta de 8 ani, a explicat mai bine de ce fanii lui Liverpool o să-l iubească mult pe Henderson:

     " Toată lumea care îl vede pe Jordan va spune că este un băieţaş absolut minunat, şi toată lumea care îl vede jucând va spune că este un jucător care are un sac de abilităţi, iar în spatele său găsim multă muncă. "

     " Dacă te uiţi la Steven Gerrard în tinereţe, seamănă perfect cu Henderson ... credeţi-mă, Jordan are toate calităţile lui Stevie. Cred că ar putea deveni un mic star pentru Liverpool. Este un băiat abil şi întotdeauna îţi va da 100% pe teren. " 

   Au fost multe experienţe în trecut care l-au făcut pe Hendo să devină jucătorul care este astăzi, iar vârsta sa (21 ani), îi acordă şi mai multă încredere şi putere că va ajunge cineva în fotbalul mare.

     " El este la locul lui acum. Din fericire, noi i-am acordat lui oportunitatea de a fi corect, iar el a luat-o cu ambele mâini. Jordan va fi primul care admite că mai are multe de învăţat ca să ajungă la nivelul lui Gerrard. Steven este un jucător foarte cunoscut pe plan internaţional, cu multă experienţă, iar Jordan vrea să fie ca el şi cred că va reuşi. " a mai adăugat McNamee, antrenorul academiei lui Sunderland.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.