miercuri, 21 septembrie 2011

AVANCRONICĂ - Brighton v Liverpool

   " Noul stadion a lui Brighton & Hove Albion "

   Meci de cupă pentru cormorani în această seara, după ce băieţii lui Dalglish au trecut în turul precedent de Exeter City. De această dată, Brighton & Hove Albion este adversarul nostru, o echipă mult mai bine cotată decât Exeter, clasată pe poziţia a treia în liga secundă din Albion.

   Este o şansă mare pentru Liverpool să uite efectiv de eşecul usturător de duminică, şi să se îndrepte spre un trofeu, mult dorit de toată lumea de pe Anfield. 

   De partea gazdelor, Marco Painter, fundaşul stânga de bază, este suspendat, iar antrenorul Gus Poyet, se pare că-l va trimite în teren pe antrenorul-jucător secund în vârstă de 38 de ani, care va acoperi acea parte stângă. Atacantul Will Hoskins va reveni după o accidentare, iar Vicente, spaniolul transferat fără niciun ban, îşi va face debutul în această seară. 

   În tabăra lui Liverpool, Martin Skrtel şi Charlie Adam nu vor fi disponibili, după cartonaşele roşii primite duminică, iar Daniel Agger va lipsi datorită accidentării suferite tot în partida cu Spurs, absenţa sa putând să se întindă pe durata unei luni. Sebastian Coates va avea o nouă şansă de afirmare, iar revenirea mult-doritului Steven Gerrard este aşteptată. 

   Sperăm ca băieţii lui Kenny să treacă peste eşecul din week-end şi să se mobilizeze, pentru a demonstra că acea partidă a fost o greşeală. Calificarea este aşteptată de toţi fanii echipei, în faţa unui stadion plin.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.