luni, 5 septembrie 2011

Capello - avertisment pentru Carroll

   
   După ce Andy Carroll nu a fost titular în victoria cormoranilor asupra lui Bolton, acesta nu a prins primul 11 nici la naţională, atunci când selecţionata 'celor trei lei' a învins în Bulgaria, cu scorul de 3-0. 

   Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, este foarte îngrijorat de forma atacantului nostru, susţinând că acesta trebuie să dovedească mai întâi la Liverpool că este bun, iar apoi îi va veni rândul şi la naţională.

     " El trebuie să-şi găsească forma. Împotriva Bulgariei am ales 25 de jucători, iar primul 11 a fost alcătuit din jucători care erau după părerea mea în cea mai bună formă, în acel moment. Andy nu a început ca şi titular în ultimul meci la Liverpool, iar acest lucru se datorează probabil lipsei sale de formă. De asemenea, el este mare şi are nevoie de multe, multe, multe meciuri. Când jucători precum Frank Lampard sau Andy Carroll vor fi în formă, atunci ei vor fi importanţi. " a susţinut Capello.

   Se pare că lipsa de formă a lui Carroll se arată de la meci la meci, iar suporterii noştri nu prea mai au răbdare cu prestaţia înaltului atacant englez. Poate că odată cu venirea lui Bellamy, presiunea va fi mult mai mare pe umerii lui Andy, iar forma acestuia va creşte de la meci la meci. Mult noroc, Andy!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.