luni, 5 septembrie 2011

Gerrard - " Sunt fericit că Bellamy s-a întors! "

   
   Steven Gerrard s-a arătat foarte mulţumit de întoarcerea lui Craig Bellamy la clubul nostru, după ce acesta a mai jucat în echipa noastră cu câţiva ani în urmă. 
   
   Galezul a semnat cu noi în ultima zi a perioadei de transferuri, după ce a fost lăsat liber de Manchester City, echipă la care a activat în ultimul sezon. 
  
     " Sunt încântat de faptul că Bellamy s-a întors. Nu am vrut ca el să plece în timpul primei perioade petrecute la acest club. "

     " Acel ritm şi caracterul aprins al său, ne vor ajuta să avem succes în acest sezon. "

     " Când a fost aici prima dată, era foarte popular. Craig era ştiut ca unul dintre cei mai muncitori jucători de la antrenamente, fiind întotdeauna în sala de gimnastică, dorindu-şi să rămână în formă. Ce trebuie ca oamenii să realizeze, este faptul că Bellamy este un jucător de top, foarte informat despre cursul jocului, însă, deşi este puţin mai mare ca mine, încă vrea să înveţe multe. " 

     " Sunt sigur că va fi disperat să joace pentru Kenny. A urmărit-o pe Liverpool de pe bancă în ultimul timp, la fel cum am făcut-o şi eu, şi a văzut o mulţime de lucruri bune. Va fi încântat să revină, iar noi suntem fericiţi să-l avem din nou printre noi. " a mai declarat căpitanul cormoranilor, Steven Gerrard.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.