duminică, 11 septembrie 2011

Daglish - supărat pe deciziile centralului


   Pentru prima dată după mult timp, Kenny Dalglish s-a arătat foarte nemulţumit de prestaţia şi deciziile arbitrilor, în partida pe care cormoranii au pierdut-o cu 1-0, după ce gazdele au marcat dintr-un penalty. 

     " Dacă noi vom juca aşa cum am făcut-o, va fi OK, dar dacă vom fi loviţi de lucruri din exterior, asupra cărora noi nu avem nici o putere, atunci este total diferit. "

     " În primele patru meciuri ale acestui sezon, toată lumea a fost împotriva noastră. "

     " Este important să respecţi arbitrii, dar şi mai important este ca ei să-mi respecte clubul de fotbal, clubul patronilor, Liverpool Football Club. " a mai adăugat Kenny.

   Într-adevăr, Liverpool a fost dezavantajată ieri în unele faze ale meciului. În startul partidei, un hents clar a fost făcut de un apărător al gazdelor, nesancţionat de arbitrul Mark Clattenburg, iar spre finalul meciului, când Suarez a încercat să centreze, mingea i-a lovit mâna lui Upson foarte clar, lucru nesesizat de arbitrul britanic, fapt care i-a pus pe jar pe elevii lui Dalglish. 

   De asemenea, antrenorul lui Stoke City, Tony Pulis, pare să fi sesizat şi el greşelile făcute de central împotriva echipei oaspete.

     " Kenny vrea ce e mai bine pentru Liverpool, iar eu ce e mai bine pentru Stoke, dar îi respect opinia şi voi analiza mai târziu fazele 'buclucaşe'. " a adăugat acesta la conferinţa de presă de după meci. 

   Ăsta este fotbalul, iar noi nu avem ce-i face. După un joc dominat total de cormorani, Stoke a obţinut cele trei puncte pe care le doreau, cu toate că 'autobaza' acestora a fost prezentă pe toată durata meciului. Chiar şi Jamie Carragher a lăudat modul în care echipa de pe Britannia Stadium s-a apărat, portarul lor fiind declarat cel mai bun om al partidei de sâmbătă.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.