joi, 15 septembrie 2011

Revenirea lui Gerrard ... în aşteptare ...

   
   După cum v-am mai avertizat şi într-o postare anterioară, Steven Gerrard nu va reveni după câte se pare, în meciul cu Tottenham Hotspur. Sfârşitul perioadei sale de absenţă se va face în partida cu Brighton & Hove Albion, de miercuri, din Carling Cup, dar cel mai probabil, acesta va reveni 100% pe teren propriu, în disputa cu Wolverhampton Wanderers, dacă Kenny doreşte să-l menajeze în partida din cupă, şi să-i introducă pe cei mai tineri. 

   Englezul s-a întors la antrenamentele complete de o săptămână, dar ar putea fi inclus totuşi pe banca de rezerve, la meciul cu gruparea lui Harry Redknapp, de duminică. 

   Ultima partidă a căpitanului nostru a fost pe 6 martie, atunci când Liverpool a trecut la pas de Manchester United, cu scorul de 3-1. Trebuia să revină mai repede, dar o nouă problemă l-a băgat în spital pe Stevie, care rămâne însă foarte încrezător, după lunga perioadă de absenţă.

     " Muşchii mei inghinali sunt la fel de puternici precum erau, iar rezultatele medicale pot dovedi acest lucru. Acum, trebuie doar să ajung la un nivel bun de condiţie fizică pentru a putea juca, iar forma va veni de la sine. Ştiu însă că voi reveni mai pregătit, mai puternic şi mai înfometat de fotbal ca niciodată. " a susţinut căpitanul echipei noastre.

   Evident că nu ne dorim o forţare a lui Stevie G. în acest moment, dar este foarte important ca el să fie apt şi să intre în momentul în care acesta este pregătit din punct de vedere fizic, pentru a nu risca o nouă accidentare.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.