duminică, 25 septembrie 2011

Dalglish - "Andy nu este favoritul meu!"

    Kenny Dalglish nu îl favorizează pe Andy Carroll, în ciuda zvonurilor apărute.

 
   Managerul scoţian al echipei de pe Anfield, a fost supărat să afle că Andy Carroll este considerat ca fiind unul dintre favoriţii săi de la club. Cel mai scump jucător englez din istorie trebuie să marcheze încă în acest sezon, după ce a făcut-o o singură dată, în Carling Cup.

   În ciuda zvonurilor apărute, conform cărora Andy are probleme mari cu băutura şi cu condiţia fizică, Dalglish a explicat că jucătorul englez va demonstra că merită cele 35 de milioane pe termen mai lung.

     " Nu înţeleg obsesia. Cred că oamenii sunt obsedaţi de Andy Carroll. El învaţă, iar eu sunt un om bătrân, dar învăţ şi eu. Nu înţeleg acest zvon cu Andy. "

     " Oamenii vorbesc despre el, de parcă l-ar cunoaşte. Ei nu-l cunosc! Tot se vorbeşte de stilul de viaţă al lui Andy - ce stil de viaţă? Toată lumea e obsedată de Andy. " a mai adăugat Kenny Dalglish.

   Este drept că aşteptarea suporterilor nu prea mai ţine mult, iar Andy are nevoie de o partidă bună, în care să marcheze şi să facă un joc bun. Evident că şi criticile ziariştilor şi a întregii lumi îl deranjează pe englez, dar el trebuie lăsat în pace, pentru că odată şi odată, va izbucni şi va marca de o să vă săturaţi de golurile lui. Este adevărat că nu valorează 35 de milioane de lire sterline, dar hai să-l facem noi să valoreze, chiar dacă nu vom contribui prea mult la schimbarea lui. Kenny şi staff-ul său reprezintă un rol important din viaţa lui Andy.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.