luni, 19 septembrie 2011

Cine e vinovat de aceste rezultate ?

 
   Ştim prea bine că Liverpool se confruntă cu aceeaşi problemă, ca în sezonul precedent - jocul slab din deplasare.

   Am urmărit în ultimul timp opiniile fanilor lui Liverpool, în legătură cu dublul eşec din ultimele două etape, iar majoritatea dintre ei cred că Dalglish ar trebui să renunţe. Nu mă gândeam că voi scrie vreodată acest lucru, dar discuţiile dintre fani, m-au făcut să vă fac cunoscut acest lucru, deşi poate mulţi îl ştiau.

   Mulţi spun că Dalglish nu a mai antrenat de mult, iar acesta ar fi un motiv pentru care ideile sale sunt la fel ca cele din anii '90, atunci când fotbalul britanic se rezuma la mingi înalte, pentru atacanţi masivi, dar fanii care vin să o vadă pe Liverpool, se aşteaptă să vadă cu totul altceva. Ba chiar, o întoarcere a lui Rafa Benitez este dorită în interiorul fanilor, după ce majoritatea susţin că spaniolul s-a descurcat foarte bine cu patronii zgârciţi de atunci ... de ce nu ar face-o şi cu actualii noştri patroni generoşi?

   Alţii spun că scoţianul ar trebui să rămână la club, pentru că abia se încheagă relaţiile de joc, dar majoritatea admiratorilor acestui club, afirmă că Dalglish este bun ca antrenor, dar nu ca manager.

   Şi acum ca o mică glumă ... am văzut că cineva a scris că ar trebui ca Sir Alex Ferguson să vină antrenor principal, iar Howard Webb să fie rezervă!

   Voi ce părere aveţi despre aceste afirmaţii? Care este opinia voastră?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.