joi, 1 septembrie 2011

Comolli - încântat de 'bravii' patroni

   'John Henry (stânga) şi Tom Werner (dreapta)'

   Damien Comolli s-a arătat foarte încântat şi impresionat în acelaşi timp de modul în care patronii americani au sponsorizat clubul în aceste două perioade de transferuri, de la venirea lui Kenny pe bancă. John Henry şi Tom Werner au avut un rol foarte important în evoluţia echipei noastre în această perioadă.

   Într-un interviu acordat site-ului oficial al cormoranilor, Damien Comolli a afirmat: " Este dificil pentru mine să vă spun în cuvinte ce ajutor am primit din partea patronilor. Suportul lor a fost fantastic! "

     " Când ei erau nevoiţi să investească bani, noi nu ne gândeam că o vor face. Cred că suntem norocoşi că avem aşa nişte patroni. Ei au fost fericiţi să-şi asume riscuri, au fost fericiţi să cheltuiască şi au avut încredere în noi. Din afară este greu să înţelegi, dar din interior vă spun că am primit un ajutor remarcabil din partea lor. " a mai adăugat Damien.

   La fel ca şi Comolli, toţi fanii lui Liverpool sunt mulţumiţi de modul în care aceşti patroni au investit în clubul nostru. Făcând o comparaţie cu perioada de transferuri din vara anului 2010, se observă clar diferenţa. Trăiască Fenway Sports Group!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.