sâmbătă, 1 septembrie 2012

Va apela Brendan Rodgers la Michael Owen ?


   Spre dezamăgirea fanilor echipei de pe Anfield, perioada de transferuri s-a încheiat fără ca Liverpool să mai aducă vreun jucător, aşa cum declara în urmă cu câteva zile Brendan Rodgers. Clint Dempsey s-a transferat la Tottenham Hotspur, iar Daniel Sturridge nu a plecat de la Chelsea.

   Jucătorii care au venit la Liverpool în această vară sunt: Joe Allen (Swansea, 14 milioane de lire sterline), Fabio Borini (Roma, 11 milioane de lire sterline), Oussama Assaidi (Heerenven, 2.8 milioane de lire sterline), Nuri Sahin (Real Madrid, împrumutat) şi Samed Yesil (Bayer Leverkusen, 1 milion de lire sterline).

   Cei care au plecat de pe Anfield spre alte echipe sunt următorii: Dirk Kuyt, Charlie Adam, Craig Bellamy, Alberto Aquilani, Fabio Aurelio, David Amoo, Stephen Darby, Maxi Rodriguez, Nathan Eccleston, Andy Carroll (împrumutat la West Ham) şi Jay Spearing (împrumutat la Bolton).

   Totuşi, cormoranii mai au posibilitatea de a aduce câţiva jucători, iar aici vorbim despre cei liberi de contract. Unul dintre ei care are şanse de a ajunge pe Anfield este Michael Owen, fostul atacant al lui Manchester United şi al cormoranilor. În trecut, Owen şi-a petrecut opt sezoane pe Anfield, marcând 158 de goluri în 297 de meciuri. Oare o întoarcere a acestuia pe Anfield ar fi benefică? Sunteţi de acord cu un asemenea lucru?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.