duminică, 31 martie 2013

Aston Villa 1-2 Liverpool


   Am avut ocazia să vedem un nou meci frumos în Premier League, cel mai tare campionat de fotbal al lumii. Aston Villa şi Liverpool s-au întâlnit astăzi pe Villa Park, stadion pe care ai noştrii se simt foarte bine. Cormoranii au câştigat meciul, după ce la pauză au fost conduşi cu scorul de 1-0.

   Prima repriză a fost destul de echilibrată, doar golul lui Benteke din minutul 31 a făcut diferenţă. Liverpool a fost de mai multe ori aproape de gol, prin Gerrard şi Suarez.

   A doua repriză a fost mult mai frumoasă, cormoranii practicând un joc mult mai bun. Henderson, cel al cărui nume nu cred că l-am auzit în prima repriză, a egalat la două minute după reluarea jocului, la căpătul unei faze superbe, începută de Gerrard, cu o pasă excelentă către Coutinho, care la rândul lui a dat o pasă foarte bună către autorul golului, Henderson. Jocul bun al cormoranilor a continuat şi în minutele următoare, iar Glen Johnson şi Coutinho au fost foarte aproape de 2-1. Până la urmă a venit şi golul doi, marcat de Gerrard, dintr-un penalty obţinut de Suarez. Acelaşi Steven Gerrard a oferit încă o fază excepţională, când a respins cu capul de pe linia porţii mingea trimisă de Benteke. În acel moment, Reina l-a luat în braţe şi l-a pupat. Un adevărat erou Gerrard, omul meciului zic eu...

   Aşadar, cu spiritul de învingător al căpitanului nostru, Liverpool reuşeşte să răzbune eşecul suferit în tur în faţa celor de la Aston Villa şi obţine 3 puncte importante. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.