vineri, 20 iulie 2012

Allen şi Dempsey doriţi, Carroll ar putea pleca . . .

'Joe Allen - jucătorul dorit de Brendan Rodgers la Liverpool'

   După transferul lui Borini, presa din Albion crede că următorul transfer al cormoranilor se va învârti în jurul lui Clint Dempsey sau al lui Joe Allen. În ciuda acestor zvonuri, Rodgers l-ar putea pierde pe Andy Carroll, dorit de Newcastle şi West Ham United.

   Dacă zvonurile care îl priveau pe Dempsey sunt cunoscute de toată lumea, iar interesul lui Rodgers pentru jucătorul american a fost făcut public, acelaşi lucru pare că se întâmplă şi în cazul lui Joe Allen. Mijlocaşul lui Swansea este dorit insistent de Rodgers, cu care are o relaţie foarte bună de pe vremea colaborării acestora de pe Liberty Stadium. Allen este convocat la naţionala Marii Britanii pentru Jocurile Olimpice de la Londra, iar unele surse importante au aflat că acesta are o clauză în contract între 12 şi 15 milioane de lire sterline, care îi permite să plece. Gruparea galeză a transferat deja un mijlocaş spaniol (Michu), care l-ar putea înlocui pe Joe, în cazul în care acesta va pleca. Această venire a jucătorului iberic întăreşte tot mai mult ideea unei despărţiri a lui Allen de actuala sa formaţie.

   Pe de altă parte, Brendan Rodgers s-ar putea despărţi de Andy Carroll, dar niciodată nu se va întâmpla acest lucru sub formă de împrumut, aşa cum îşi doresc echipele care îl urmăresc pe înaltul atacant englez. Cu toate acestea, managerul cormoranilor a declarat că ar analiza posibilele oferte primite din partea unor echipe, care vor avea legătură cu o cumpărare definitivă a lui Andy. Brendan nu vrea să audă de un împrumut al unui jucător care a costat 35 de milioane de lire sterline.

   Până la un viitor transfer, aşteptăm partida cu Toronto, acolo unde toată lumea va fi cu ochii pe Brendan Rodgers şi pe băieţii săi, pentru a trage primele concluzii cu privire la noul stil de joc al echipei de la Melwood. În ciuda amicalelor, parcă suntem mai mult cu ochii pe transferuri.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.