marți, 31 iulie 2012

Zvonurile zilei . . .


   Începutul sezonului se apropie, iar Liverpool nu a adus decât un singur jucător. Ceea ce este îngrijorător este faptul că mai mulţi jucători au plecat de la echipă, iar unele posturi sunt total descoperite. Pentru a clarifica acest lucru, Brendan Rodgers trebuie să se mişte repede, însă sunt şi unele echipe care doresc jucători de la Liverpool.

   Conform presei din Albion, Manchester City i-a făcut două oferte lui Liverpool pentru Daniel Agger, refuzate însă de cormorani. Un fundaş central este prima prioritate a lui Mancini, după ce echipa de pe Etihad Stadium are în lot doar trei jucători total dedicaţi acestui post: Vincent Kompany, Joleon Lescott şi Stefan Savic. Kolo Toure este aşteptat să plece, iar pentru acest lucru, cetăţenii îl doresc pe Agger.

   Clint Dempsey este foarte aproape de Liverpool, după ce jucătorul american nu a plecat cu echipa sa în cantonamentul din Elveţia. Martin Jol nu prea doreşte să-l lasă să plece, însă riscă foarte mult, având în vedere că înţelegerea lui Dempsey cu gruparea de pe Craven Cottage expiră în 2013. Totuşi, se pare că Fulham este dispusă să-l cedeze pe Anfield, doar dacă vor fi incluşi în afacere unul sau doi jucători din echipa lui Rodgers.

   Joe Allen, celălalt jucător dorit de Liverpool, este aproape de a se despărţi de Swansea City. Conform presei, Liverpool ar fi făcut deja o ofertă de 12.5 milioane de lire sterline, iar transferul pare ca şi realizat. Dacă această mutare se va concretiza, este foarte probabil ca Charlie Adam să plece de pe Anfield.

   Alberto Aquilani este aproape de a pleca la Fiorentina, după ce gruparea italiană s-a înţeles cu Liverpool pentru suma de 7 milioane de lire sterline. Presa din Italia speculează că în aceste momente, jucătorul îşi negociază contractul cu echipa de pe Artemio Franchi.

   Dacă ieri, împrumutul lui Andy Carroll la West Ham era ca şi finalizat, astăzi, situaţia a luat o întorsătură grozavă, după ce atacantul englez a refuzat mutarea pe Boleyn Ground. Se pare că acesta îşi doreşte să rămână pe Anfield, în ciuda faptului că nici Newcastle United nu se dă bătută, dorind să-l readucă pe Andy în oraşul său de suflet.

   Raheem Sterling, vedeta academiei lui Liverpool, este dorit de QPR sub formă de împrumut, însă mai nou, Tottenham Hotspur doreşte să-l achiziţioneze definitiv contra sumei de 7.5 milioane de lire sterline.

Ce părere aveţi despre aceste ultime zvonuri apărute prin presă?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.