duminică, 22 iulie 2012

Dempsey şi Allen rămân principalii vizaţi . . .

   După noutăţile care au ţinut de disputarea primul amical, presa din Albion a revenit la ceea ce îi interesează mai mult pe fanii cormoranilor în aceste momente - transferurile.



   Joe Allen rămâne una dintre principalele ţinte ale lui Brendan Rodgers, iar managerul galezilor, Michael Laudrup, a confirmat că nu va sta în calea unei mutări a jucătorului său la o altă echipă.

     " Trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Nu este vorba aici doar despre Joe Allen, ci despre orice jucător din echipă. Este necesar să ne gândim la viitor, dar Liverpool nu ne-a contactat încă pentru un posibil transfer al lui Allen. " a susţinut Laudrup.


   Tot de ceva vreme, Liverpool doreşte să-l aducă pe Clint Dempsey, însă formaţia londoneză nu cedează aşa uşor. Pentru a facilita negocierile, cormoranii l-ar putea include în afacere pe Charlie Adam, plus o sumă de bani, în schimbul jucătorului american. O posibilă plecare a lui Adam ar face loc unei posibile veniri a lui Joe Allen.

   În cele din urmă, Liverpool nu este ocolită de zvonuri ce privesc posibilele plecări ale unor jucători, iar cel mai semnificativ exemplu în acest caz este Luis Suarez. Juventus Torino îl doreşte în continuare, însă acesta nu este singurul vârf din campionatul britanic dorit de italieni. Vedeta lui Arsenal, Robin van Persie, mai este ţintit de campioana Italiei.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.