luni, 9 iulie 2012

Rodgers - cu ochii spre finalizarea unui transfer


   Brendan Rodgers a atins astăzi la conferinţa de presă subiectul pe care doreau să-l audă majoritatea suporterilor - aducerea unor jucători cât mai repede cu putinţă la echipă. Managerul nord-irlandez speră să reuşească măcar un transfer în această săptămână, pentru că săptămâna viitoare, Liverpool va pleca în America, pentru a susţine turneul de pregătire programat până la finalul lunii iulie.

   Întrebat despre un posibil transfer în această săptămână, Rodgers a replicat: " Sperăm să facem măcar unul, însă cu siguranţă nu vor fi aşa multe precum vehicula presa. Pentru alţi jucători, să fi asociat cu un club precum Liverpool este ceva magnific, dar în realitate suntem interesaţi de trei-patru jucători şi sperăm să facem unul sau poate două transferuri în această săptămână. "

     " Nu vorbesc niciodată despre ţintele noastre şi despre posibilii jucători care vor veni, însă presa a asociat clubului nostru o mulţime de jucători, dar foarte, foarte puţini dintre ei reprezintă ţinte reale ale noastre. "

   Antrenorul cormoranilor a fost întrebat şi despre posibilitatea unor jucători de a părăsi echipa de pe Anfield, iar aici, principalul vizat este Andy Carroll, cel care este ţintit de AC Milan.

     " Am vorbit cu Andy, iar el ştie exact în ce stadiu se află. Este un jucător bun şi întotdeauna va fi ţintit de echipe mari, însă nu am primit încă vreun interes din partea lui AC Milan. "

   Totodată, Rodgers a vorbit şi despre situaţia lui Aquilani şi a lui Joe Cole, jucători reveniţi la echipa de pe Anfield după ce au fost împrumutaţi.

     " Amândoi s-au întors la echipa noastră. Am vorbit cu Alberto ieri şi este un băiat bun. În ultimul timp nu prea i-a mers, dar are calităţile necesare în termeni tehnici şi tactici pentru a juca. "

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.