miercuri, 4 iulie 2012

Jucătorii lui Liverpool la mare căutare

   Câţiva din jucătorii noştri trezesc interesul tot mai multor cluburi. Principalii fundaşi centrali, Agger şi Skrtel, dar şi cei 3 atacanţi Suarez, Andy Carroll şi Craig Bellamy sunt doriţi de tot mai multe echipe.


   Manchester City ar dori să transfere unul dintre cei doi fundaşi centrali. Dacă la început se vorbea despre interesul echipei pentru Daniel Agger, apoi au apărut zvonuri cum că cetăţenii l-ar dori pe Martin Sktrel. Slovacul, ales cel mai bun jucător de la Liverpool în sezonul trecut, a declarat că nu va pleca de pe Anfield, însă au apărut tot mai multe echipe interesate de el. După City şi Anzhi Makhachkala, Napoli şi-a manifestat interesul pentru Skrtel, care speră să-l convingă colegul său de la naţionala Slovaciei Marek Hamsik să se transfere în Italia.


   Despre interesul lui Juventus pentru Luis Suarez se vorbeşte tot mai mult în ultimele zile. Italienii îl doresc tot mai mult pe atacantul uruguayan, însă Rodgers a declarat că Suarez nu pleacă. Un alt atacant dorit în Italia este, surprinzător, Andy Carroll. Acesta ar putea ajunge la Milan, după ce fiul lui Berlusconi, patronul echipei, a declarat că echipa va întineri şi că si l-ar dori în viitor pe Carroll, însă sunt şanse mici pentru un transfer. Craig Bellamy este dorit, după cum s-a mai spus, de fosta sa echipă, Cardiff City, dar nu a apărut nici o oferta concretă.

   Sperăm că vor rămâne cu toţii, pentru că numai aşa putem avea rezultate, nu dacă vindem cei mai buni jucători ai echipei. Până la urmă aici vorbim de Liverpool, nu o echipă care cum are un jucător de valoare îl vinde. Trebuie să rămână, iar împreună cu câţiva jucători noi să o readucă pe Liverpool acolo unde îi este locul. "You'll Never Walk Alone!"

  

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.