sâmbătă, 7 iulie 2012

Cum e cu plecările şi venirile . . .


   Brendan Rodgers a început pregătirea la Melwood, iar primul transfer este din ce în ce mai aproape, după ce managerul nord-irlandez a studiat foarte atent echipa pe care o conduce, pentru a observa ce zonă trebuie întărită.

   Conform presei, Liverpool s-a înţeles cu Bologna pentru transferul lui Gaston Ramirez acum câteva zile, însă ştirea oficială nu a fost publicată până nu se pun la punct toate detaliile transferului.

   Totodată, se pare că oficialii cormoranilor sunt interesaţi în continuare de atacantul lui Chelsea, Daniel Sturridge. Se pare că Rodgers vrea să aducă cât mai mulţi jucători tineri, foarte promiţători, care vor confirma mai mult ca sigur în echipa pe care o antrenează.

   Managerul nord-irlandez îl vrea în continuare pe Bellamy la echipă, iar Joe Cole a declarat că vrea să demonstreze că trebuie să rămână la Liverpool şi că merită un loc în primul 11. Un alt jucător care va profita de venirea lui Rodgers este Raheem Sterling, care ar putea fi promovat la prima echipă. În timpul ultimelor antrenamente, tânărul jucător de la academie a fost surprins discutând cu managerul echipei de multe ori.

   Brendan Rodgers a clarificat şi situaţia lui Sigurdsson, spunând că fostul său elev a cerut un salariu prea mare. Cu toate acestea, managerul cormoranilor i-a spus lui Gylfi că el este cel care pierde.

   Până acum, Gaston Ramirez pare cel mai aproape de Liverpool, iar toată suflarea fanilor echipei de pe Anfield aşteaptă confirmarea unui prim transfer.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.