duminică, 8 iulie 2012

Del Bosque - mentorul lui Brendan Rodgers

   Managerul lui Liverpool, Brendan Rodgers, a fost invitat de către selecţionerul Spaniei, Vicente Del Bosque, pentru a purta discuţii cu privire la ideile lor despre fotbal, tactici sau filozofii.

   Experienţa lui Del Bosque este cunoscută de toată lumea, iar acum, spre final de carieră, managerul spaniol vrea să-i ofere antrenorului cormoranilor toate cunoştinţele pe care le are în domeniul fotbalului.

   Poate mulţi nu ştiau, dar Brendan Rodgers a participat la pregătirea naţionalei Spaniei înainte de Euro 2012, furând câte ceva de la Vicente Del Bosque, cu care are acum o prietenie strânsă.

     " Brendan a primit o invitaţie deschisă din partea lui Vicente Del Bosque. Sunt sigur că va accepta această ofertă, pentru că lui Rodgers îi place să discute cu alţi oameni despre jocul echipei, mai ales cu cei care au cunoscut succesul. " a declarat un apropiat al antrenorului nord-irlandez.

   Fostul antrenor al lui Swansea vorbeşte fluent spaniola, iar acest lucru îl ajută foarte mult. După ratarea transferului islandezului Gylfi Sigurdsson, managerul cormoranilor şi-a îndreptat privirea spre Clint Dempsey, jucătorul lui Fulham. Se pare că gruparea de pe Craven Cottage cere 10 milioane de lire sterline pe acesta, însă Rodgers speră să-l aducă cu 6 milioane de lire sterline. Vom vedea cum se vor finaliza aceste discuţii!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.