luni, 2 iulie 2012

Liverpool şi Tottenham au ţinte comune

   
   
   Pe lista de achiziţii a lui Liverpool se află şi un portar, mai exact Hugo Lloris de la Lyon. Goalkeeper-ul atrage interesul mai multor cluburi din Premier League, mai ales după ce patronul echipei franceze a declarat că Lloris poate pleca, în schimbul unei sume decente. Acesta ar putea ajunge pe Anfield, doar dacă Pepe Reina ar pleca, care este dorit de Milan.


   De portarul francez principalele echipe interesate sunt Arsenal, Liverpool, dar si Tottenham, care pare să se intereseze de tot mai mulţi jucători de care este şi echipa noastră interesată. După Sigurdsson şi Daniel Sturridge acum a venit rândul lui Lloris.

   Un alt jucător dorit atât de Liverpool cât şi de Tottenham este Wilfried Zaha, tânărul jucător englez ce joacă în prezent la Crystal Palace în a doua ligă engleză. La doar 19 ani Zaha are deja peste 80 de meciuri în tricoul lui Crystal Palace pentru care a marcat 7 goluri.

  
   Un jucător de care Liverpool este interesată,dar Tottenham nu, este Adam Johnson. Cormoranii sunt pregătiţi să înceapă negocierile pentru mijlocaşul lateral de la Manchester City, jucător aflat demult pe lista de achiziţii a echipei.

   Dacă Reina va rămâne, ceea ce cred că va face pentru că nu are de ce să plece, este clar că nu e nevoie de Lloris, însă de un jucător ca Adam Johnson este nevoie mare, mai ales după plecarea lui Kuyt. Deocamdată noi nu putem decât să avem răbdare şi să aşteptăm transferurile despre care se tot vorbeşte...   


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.