duminică, 22 iulie 2012

Toronto 1-1 Liverpool

   Liverpool a remizat în primul amical al verii, scor 1-1, împotriva celei mai slabe echipe din campionatul american de fotbal, Toronto. Tinerii jucători aruncaţi în joc de către Brendan Rodgers nu au reuşit să străpungă definitiv apărarea americanilor, chiar dacă posesia a fost zdrobitor de partea noastră.

   Toată lumea aştepta primele mutări ale lui Rodgers, care a început cu un 4-3-3 (4-3-2-1 mai exact). În ambele reprize, managerul nord-irlandez a schimbat echipele de start, iar jocul de pase pe care doreşte să-l implementeze s-a observat clar în unele momente ale jocului. Echipa gazdă a deschis scorul în minutul 59 prin Amarikwa, dar peste zece minute, atacantul principal al academiei cormoranilor, Adam Morgan, a reuşit să egaleze.

   Au fost câţiva jucători care au lăsat o impresie bună, precum Daniel Pacheco, însă Rodgers s-a arătat destul de supărat la finalul partidei, după ce echipa sa nu a reuşit să se ridice la un nivel dorit de acesta, chiar dacă primul 11 a fost plin de rezerve şi de jucători tineri şi fără experienţă prea mare la un nivel înalt. Carneţelul cu pricina nu a lipsit din mâna lui Brendan, care şi-a notat tot ce trebuie lucrat la antrenamente.

   Următorul amical al lui Liverpool va avea loc pe 25 iulie, de la ora 01:30, însă de această dată, adversarul va fi mult mai puternic - AS Roma. În această partidă este aşteptat debutul lui Fabio Borini, noul transfer al cormoranilor, dar şi evoluţiile unor jucători precum Steven Gerrard, Glen Johnson, Stewart Downing, Jordan Henderson, Martin Kelly sau Andy Carroll.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.