miercuri, 11 iulie 2012

Carroll - dorit de Allardyce la West Ham


   West Ham United, echipă cu tradiţie în Anglia şi nou-promovată, vrea să scape de orice emoţie cu privire la o posibilă retrogradare în Championship la finalul următorului sezon, iar pentru acest lucru, ciocănarii pregătesc terenul din timp, dorind să întărească atacul echipei. Pentru acest lucru, londonezii vor să-l aducă pe Andy Carroll, dar sub formă de împrumut.

   Brendan Rodgers a declarat la începutul acestei săptămâni că nu vrea să-l împrumute pe Carroll, iar unele surse au declarat că gruparea condusă de Sam Allardyce ar putea să-l cumpere pe Andy pentru 15 milioane de lire sterline. De asemenea, AC Milan şi-a exprimat interesul de a-l aduce pe înaltul atacant englez sub formă de împrumut.

   Jucătorul în vârstă de 23 de ani nu a impresionat pe Anfield de când a venit, iar stilul său de joc nu s-ar încadra prea bine în ideile lui Rodgers. În plus, managerul nord-irlandez pare interesat de serviciile lui Fabio Borini, atacantul lui Roma. Gruparea italiană a confirmat interesul cormoranilor pentru jucătorul lor, susţinând că oficiali ai echipei britanice se află în capitala cizmei pentru negocia un posibil transfer. Cu toate acestea, presa zvoneşte că echipa de pe Olimpico nu-l va lăsa pe Borini să plece fără 11 milioane de lire sterline.

   Totodată, până la finalul acestei săptămâni, Rodgers a anunţat 1-2 transferuri, iar suporterii sunt nerăbdători să vadă noii coechipieri ai lui Gerrard, Suarez sau Reina.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.