marți, 24 iulie 2012

Rodgers decide soarta lui Carroll


   Preşedintele lui Liverpool, Tom Werner, a fost întrebat despre situaţia lui Andy Carroll, însă acesta a declarat că Brendan Rodgers va fi singurul care va decide soarta înaltului atacant britanic.

   Newcastle United doreşte să-l readucă pe Andy, însă alături de formaţia lui Alan Pardew, AC Milan şi West Ham United şi-au mai exprimat interesul.

   35 de milioane de lire sterline a plătit Liverpool pentru atacantul englez în luna ianuarie a anului 2011, iar în cazul unei plecări a acestuia, şansele de a obţine aceeaşi sumă sau măcar jumătate din ea sunt nule.

     " Tot ce pot să spun este că încercăm să luăm cele mai bune decizii pentru club. În acest moment, Andy face parte din echipa noastră. Este un membru important al naţionalei, are mult talent şi vom vedea ce se va întâmpla. "

     " Brendan este cu siguranţă liderul acestei echipe şi sperăm că răspunsul cu privire la situaţia lui Andy va veni cât mai repede, însă în acest moment, Andy se află în echipă şi îi aşteptăm contribuţia. " a declarat Tom Werner.

OPINIA VOASTRĂ: Sunteţi de părere că Andy Carroll ar trebui să rămână în echipa lui Brendan Rodgers şi în sezonul viitor?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.