vineri, 6 iulie 2012

Jovetic la Liverpool?

   Liverpool se arată tot mai interesată de jucătorul Fiorentinei Stevan Jovetic. Brendan Rodgers caută soluţii pentru a rezolva problemele din atac, iar tânărul atacant ar putea ajunge pe Anfiled în următoarea perioada. "Corriere dello sport" pretinde că Liverpool este pregatită să înainteze o oferta de 17 milioane de lire sterline italienilor pentru atacantul muntenegrean.


   Numărul mic de goluri înscrise de Liverpool sezonul trecut îl îngrijorează pe Rodgers, care caută tot mai mulţi jucători capabili să dea goluri multe pentru echipă, care sa nu aibă nevoie de prea multe ocazii să înscrie. Cifrele lui Jovetic din sezonul trecut de la echipa de club par să fie o dovadă a valorii sale. Poreclit 'următorul Roberto Baggio' muntenegreanul a marcat 14 goluri în 27 de meciuri sezonul trecut pentru Fiorentina în Serie A. Pentru echipa naţională, la numai 22 de ani, a strâns deja 14 prezenţe, reuşind 8 goluri. Tânărul jucător pare să fie extrem de talentat, de aceea Liverpool şi Chelsea sunt pe urmele sale.

   Rămâne de văzut dacă Jovetic va ajunge la noi. Este clar că avem nevoie de jucători de profilul său. Prin presă apar tot mai multe zvonuri, însă până acum niciun transfer. Of...sper ca Rodgers va reuşi până la urmă să aducă nişte jucători de valoare la echipă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.