luni, 30 iulie 2012

Aquilani pleacă, vine Allen?

   Liverpool se pare că a acceptat oferta de transfer venită din partea Fiorentinei pentru Alberto Aquilani. Italienii vor plăti în schimbul lui, cel mai probabil, 7 milioane de lire sterline. Această sumă ar putea fi investită în transferul lui Joe Allen, dorit cu insistenţă de către Rodgers. 


   Plecarea lui Aquilani nu a fost deocamdată confirmată de către site-ul oficial al cormoranilor, însă este de aşteptat ca acest transfer să fie anunţat oficial în următoarele ore. Liverpool ar "scăpa" astfel de un jucător care a dezamăgit încă de la început şi, cu toate că a avut ocazii de a demonstra că merită să joace în tricoul clubului nostru, nu a făcut-o. Adus în 2009 pentru 20 de milioane de lire sterline ca un înlocuitor pentru Xabi Alonso, Aquilani a fost împrumutat la diferite echipe în Serie A, iar acum Rodgers a lăsat de înţeles că italianul nu face parte din planurile sale pentru sezonul viitor.

  
   De cealaltă parte, Joe Allen pare să fie tot mai aproape de Liverpool. Relaţia sa cu Rodgers şi plecarea lui Aquilani ar putea contribui decisiv la transferul tânărului jucător, aflat cu naţionala Marii Britanii la Jocurile Olimpice. În schimbul lui Allen, Swansea cere 15 milioane de lire sterline, însă Rodgers speră să-l aducă pentru numai 9 milioane.

   Rămâne de văzut ce se va întâmpla în aceste ultime zile ale perioadei de transferuri...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.