joi, 12 iulie 2012

Dempsey & Borini - primele două transferuri ?


   Zilele trec, iar suporterii cormoranilor aşteaptă cu disperare un transfer pe seama căruia să se discute, acest lucru fiind confirmat şi de Brendan Rodgers, cel care a declarat că până la sfârşitul acestei săptămâni, unul sau doi jucători vor semna cu echipa de la Melwood.

   Chiar dacă restricţia nu trebuie încălcată, Rodgers s-ar putea să-l oferteze pe tânărul Joe Allen, mijlocaşul lui Swansea City. Actualul manager al echipei galeze a declarat că Allen trebuie ţinut, însă va fi vândut doar contra unei sume mari de bani. Acest jucător intră perfect în categoria adoptată de Brendan, care pare să dorească întinerirea echipei.

   Pe de altă parte, se pare că Alberto Aquilani va rămâne la Liverpool. Acest lucru a fost confirmat de agentul său, care a declarat că o mutare la altă echipă în această vară este puţin cam imposibilă.

   Cele două transferuri promise de Rodgers par a fi reprezentate de Clint Dempsey şi Fabio Borini. Primul dintre ei a marcat 17 goluri în ultimul sezon de Premier League, adăugând în contul său şi 6 assist-uri, iar suma de transfer nu pare a fi cam mare - în jur de 7.5 milioane de lire sterline. Cel de-al doilea, Fabio Borini, este un fost elev al lui Rodgers, iar suma de 11 milioane de lire sterline pe care o cere Roma, pare să fie convenabilă pentru Liverpool.

   Iată cum ar putea arăta Liverpool cu Borini şi Dempsey în primul 11:



LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.