joi, 26 iulie 2012

Liverpool 1-2 As Roma

   Liverpool a încheiat cu o înfrângere cel de-al doilea amical din America. Cormoranii au fost învinși cu scorul de 2-1 de către formația italiană As Roma, după un meci mult mai frumos decât precedentul.
  
   
   Partida a început frumos, astfel că după primele minute se părea că va fi o partidă cu un joc mult mai dinamic și cu ocazii mai multe. Primele 15 minute au culminat cu o serie de greșeli mari în jocul nostru, multe pase trimise greșit care i-au adus pe italieni în preajma careului nostru. Sterling a fost primul care a încercat poarta italienilor cu un șut în minutul 16, reținut fără probleme de portarul român Bogdan Lobonț. Shelvey a fost, probabil, cel mai bun jucător din tabăra noastră în prima repriză, având două ocazii mari, în minutele 21 si 41, după ce de fiecare dată a reușit să dribleze juctorii adverși, șutând periculos la poartă. Cole, care a avut o evoluție modestă, ar fi putut deschide scorul în minutul 33 după un lob frumos de la marginea careului peste Lobonț, mingea lovind transversala.
  
   La pauză Rodgers a schimbat 7 jucători, însă tot Shelvey a fost cel care a pus pericol la poarta italienilor, cu un șut frumos din lovitură liberă în minutul 56. Bradley a deschis scorul în minutul 63, iar 7 minute mai târziu Florenzi face 2-0 după o fază frumoasă facută de italieni. Adam este cel care a redus din diferență cu 10 minute înainte de finalul partidei cu un șut de la marginea careului.

   Brendan Rodgers are mult de muncă la Liverpool, pe lângă problemele din atac se pare că și apărarea scârțâie, iar antrenorul trebuie să lucreze și la acest capitol. Oricum, cormoranii au făcut un meci mai bun decât cu Toronto și sperăm că atunci când vor evolua și "vedetele" jocul echipei va arăta altfel.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.