duminică, 1 iulie 2012

Care va fi primul transfer?

 
   Cum de astăzi perioada de transferuri este deschisă oficial, aşteptăm cu toţii să vedem ce achiziţii va face echipa noastră, fiind sătuli de atâtea zvonuri care nu au adus nimic concret până acum.



   Atât fanii cormorani, cât si fanii echipei Tottenham aşteaptă decizia lui Gylfi Sigurdsson care se va decide la ce club va evolua din sezonul viitor, fie clubul londonez, fie Liverpool. O decizie a sa este aşteptată în următoarele ore. Jucătorul care acum câteva zile era ca şi transferat la Tottenham poate reprezenta primul transfer al nostrul, 'telenovela Sigurdsson' putând avea un final fericit pentru noi.



   În cazul lui Gaston Ramirez situaţia diferă, acesta fiind 'transferat' de presă la noi acum câteva zile, însă nu a apărut nimic oficial. Oricum, tânărul jucător pare foarte aproape de un transfer pe Anfield, mai ales că la Liverpool îl aşteaptă şi doi colegi de la naţională, Suarez şi Coates.

   Aceştia sunt jucătorii despre care s-a vorbit cel mai mult în ultimul timp şi care par cel mai aproape de Liverpool, însă nimic nu este sigur, poate apărea o surpriză oricând, iar cel mai bine e să avem răbdare. "You'll never walk alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.