marți, 4 septembrie 2012

Agger - încrezător în viitorul echipei


   Daniel Agger este de părere că întreaga echipă trebuie să fie responsabilă pentru tot ceea ce se întâmplă la club, în ceea ce privesc rezultatele, dar jucătorul danez rămâne optimist cu privire la ceea ce poate atinge Liverpool în acest sezon.

   Celebra problemă care ne-a bântuit sezonul trecut continuă şi acum. Şanse de a marca sunt, însă transformarea acestora în goluri este foarte grea, având în vedere multitudinea de jucători pe care îi avem disponibili în faţa porţii adverse.

     " Împotriva lui Arsenal nu a fost doar un singur jucător care a avut şanse de a marca. Au fost doi, trei, patru, cinci, şase, printre care şi eu. Oportunităţile de a marca sunt acolo şi asta este important, însă noi trebuie să începem să le fructificăm. "

     " Per total nu am jucat destul de bine. Le-am acordat posibilitatea de a marca două goluri, iar noi nu am marcat măcar un gol. Ca să câştigi meciuri, trebuie să marchezi. "

     " Nimic nu este uşor de rezolvat, mai ales în fotbal. Lucrăm în fiecare zi din greu pentru a pune în practică ideile managerului nostru, şi sperăm că vom deveni din ce în ce mai buni pe tot parcursul acestui sezon. " a declarat Agger.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.