miercuri, 19 septembrie 2012

Titularii - menajaţi pentru disputa cu YBB


     Brendan Rodgers a lăsat acasă o mână importantă de jucători care în mod normal sunt titulari de drept la Liverpool, însă a deplasat în Elveţia foarte mulţi jucători tineri. 

   Acest lucru se pare că este ca o lecţie învăţată, pe care Rodgers a simţit-o aspru, după ce în disputa cu Gomel de pe Anfield a trimis cel mai bun unsprezece, iar trei zile mai târziu Liverpool a pierdut ridicol în faţa lui West Brom în startul campionatului. 

   Aşadar, jucătorii de bază vor fi odihinţi pentru partida cu United. Aceşti jucători sunt: Steven Gerrard, Luis Suarez, Glen Johnson, Martin Skrtel, Daniel Agger, Joe Allen şi Martin Kelly.

   Tinerii care vor primi o şansă în partida cu Young Boys sunt următorii: Samed Yesil, Suso, Andre Wisdom, Conor Coady, Adam Morgan, Jon Flanagan, Jack Robinson şi Dani Pacheco.

   În poartă va apăra mai mult ca sigur Brad Jones. În centrul apărării cuplul va fi format din Carragher şi Coates. La centrul terenului e cert că îl vom vedea pe Şahin pentru a doua oară în tricoul roşu, iar Henderson e foarte greu să nu îl vedem titular.

   Se pare că pentru încleştarea de mâine-seară este programat şi debutul în tricoul cormoranilor al lui Oussama Assaidi. Acest debut s-a lăsat aşteptat o lună de la poposirea jucătorului pe Anfield. Se speculează că marocanul va începe partida ca aripă stânga.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.