joi, 20 septembrie 2012

Young Boys Berna 3-5 Liverpool


   Băieţii de pe Anfield au reuşit să-i ofere lui Brendan Rodgers prima victorie oficială din postura de manager a lui Liverpool, iar campania Europa League a început cu dreptul.

   Cu tinerii jucători aruncaţi în luptă, cormoranii au reuşit să facă o partidă bună, câştigând cu scorul de 5-3 pe Stade de Suisse. În minutul 4, Ojala a marcat un autogol de toată frumuseţea, la finalul unei faze de cascadorii râsului. Young Boys a egalat în minutul 38 prin Nuzzolo, la capătul unei greşeli a apărării lui Brendan Rodgers, vinovat principal fiind Jose Enrique. Cu două minute mai târziu, Wisdom a readus-o pe Liverpool în avantaj, în urma unei lovituri frumoase de cap.

   Mitanul secund a început bine pentru gazde, care au egalat în minutul 53 prin Ojala. Zarate a reuşit să marcheze, iar formaţia elveţiană a trecut în avans, dar nu pentru mult timp. Coates a egalat în minutul 67, iar dubla frumoasă a lui Shelvey din minutele 76 şi 88 a stabilit şi scorul final.

   În cealaltă partidă din grupă, Udinese şi Anzhi au terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul formaţiei italiene. Pentru Liverpool urmează partida cu Manchester United din campionat, iar cu Europa League ne vom reîntâlni pe 4 octombrie, atunci când Udinese va veni pe Anfield.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.