marți, 4 septembrie 2012

Del Piero ar putea veni pe Anfield


   Liverpool este în căutarea unui atacant liber de contract, iar presa dă foarte multe nume ca şi transferate pe Anfield. Ultimul şi cel mai concret de până acum, după ce Owen s-a înţeles cu Stoke, este cel al lui Alessandro Del Piero.

   Jucătorul în vârstă de 37 de ani a părăsit-o pe Juventus în această vară, după atâţia ani petrecuţi sub tricoul campioanei Italiei, iar ofertele pentru el nu au încetat să apară. Sydney FC şi Southampton s-au interesat de serviciile acestuia, însă italianul nu a dorit să se mute în Premier League, alegând formaţia australiană.

   Un apropiat al jucătorului italian a declarat pentru un ziar din Anglia că fostul star a lui Juve nu a semnat încă un contract cu Sydney, după ce Liverpool şi-a exprimat interesul de a discuta cu acesta.

     " Del Piero nu a vrut să semneze cu o echipă din Premier League, iar Southampton a fost refuzată de acesta. Sydney FC a venit şi a discutat cu el, iar Alessandro a vrut să vadă cum e în afara fotbalului de top. În ultimul minut, Liverpool a venit şi a spus să nu semneze înţelegerea cu gruparea australiană pentru că ei sunt interesaţi. "

     " În aceste momente, Alessandro nu va semna cu Sydney, până când se clarifică treaba cu Liverpool, echipă de la care aşteaptă o ofertă. "

Credeţi că un transfer al lui Del Piero ar fi benefic, chiar şi pentru o perioadă scurtă?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.