miercuri, 26 septembrie 2012

CAPITAL ONE CUP: West Brom v Liverpool


   După un start de sezon foarte prost, cred că cel mai slab din ultimul deceniu, conform statisticilor, Liverpool va avea parte de o săptămână cheie, ca să spun aşa. Cea mai importantă partidă este cea cu Norwich City, din campionat, însă până atunci, West Bromwich Albion ne iese în cale, în turul trei al Cupei Ligii (să nu o tot lungim cu Capital One Cup, doar e aceeaşi). Meciul va avea loc diseară, începând cu ora 22:00, pe stadionul gazdelor de astăzi, The Hawthorns.

   În prima etapă, echipa fostului antrenor secund al cormoranilor, Steve Clarke, a cam bătut-o pe Liverpool, meciul încheindu-se cu un 3-0 mare şi lat. Se pare că echipa acestuia merge bine, având până acum trei victorii, un egal şi o înfrângere în actualul sezon de Premier League. De lăudat ...

   Cred că West Brom va începe cu o echipă de bază, în care vor fi prezenţi unii jucători foarte buni precum Mulumbu, Odemwingie sau Lukaku. De partea cealaltă, Rodgers va aborda acest duel la fel cum l-a abordat pe cel cu Young Boys Berna, zic eu. Vedetele vor fi odihnite, iar tinerii jucători vor apărea pe teren. Cred că cel mai crâncen şi decisiv duel va fi la mijloc, acolo unde mă gândesc că vor apărea Sahin, Suso şi Henderson. Oare cum va rezista Mulumbu, mijlocaşul lor defensiv? Mă tot gândesc să nu o furăm iarăşi, însă jocul din partida cu United m-a impresionat şi sper să-l continuăm astăzi.

   Aşadar, nu mai are rost să o lungim. Aşteptăm duelul din această seară şi ne vom auzi după cu reacţii, discuţii mai aprinse sau mai stinse. Totodată, vă aşteptăm şi pe pagina noastră de Facebook. YNWA!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.