sâmbătă, 29 septembrie 2012

ALTĂ FAŢĂ: Norwich 2-5 Liverpool


   Liverpool a triumfat pe Carrow Road, învingând echipa gazdă, Norwich City, cu scorul de 5-2. Fanii care au cumpărat un bilet la această partidă au avut ce vedea, şapte goluri fiind înscrise în ambele porţi.

   Partida a început cum nu se poate mai bine pentru cormorani, care au deschis scorul în minutul 2, prin Luis Suarez. Minutul 38 a adus şi următorul gol al echipei noastre, marcat tot de starul uruguayan.

   În repriza secundă, Nuri Şahin şi-a trecut numele pe tabela marcatorilor, ducând scorul la 0-3, iar Suarez a majorat avantajul băieţilor lui Rodgers, prin golul marcat în minutul 57. Gazdele au redus din diferenţă prin Morison, în urma unei ezitări a lui Reina, însă Steven Gerrard a dus scorul la 1-5, în minutul 68. Spre finalul partidei, Norwich a marcat încă un gol prin Grant Holt, în minutul 87.

   Aşadar, cormoranii avansează de la meci la meci, iar cum spuneau majoritatea, abia acum începe sezonul pentru Liverpool. Urmează partida din Europa League, de joi, atunci când cormoranii vor primi vizita lui Udinese. După acest duel, campionatul revine la putere, acolo unde elevii lui Brendan vor fi vizitaţi de către puternica formaţie a lui Tony Pulis, Stoke City.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.