miercuri, 19 septembrie 2012

Borini se antrenează suplimentar !

   Fabio Borini este conştient de ce a fost adus la Liverpool - să marcheze goluri. Pentru a ajunge la acest lucru, jucătorul italian stă după antrenamente pe teren şi continuă să tragă la poartă, pentru a-şi îmbunătăţi atributele care ajută la împingerea mingii între aţe.

     " Lucrez din greu pe terenul de antrenament la condiţia mea fizică, partea tehnică şi tactică. Fac acest lucru cu antrenorul principal şi cel secund după antrenamente, alături de Luis şi de alţi jucători. " a declarat Borini.

   Este bine că băieţii şi-au dat seama că trebuie lucrat la partea ofensivă, iar performanţele trebuie să vină cu timpul. Aşteptăm o victorie în partida de mâine, atunci când Liverpool va juca în Europa League, împotriva elveţienilor de la Young Boys Berna. Probabil că majoritatea titularilor vor fi odihniţi pentru că urmează derby-ul cu Manchester United din campionat, însă cei aleşi de Rodgers trebuie să demonstreze că echipa de pe Anfield este una competitivă, iar victoria la pas poate veni şi fără un Suarez sau Gerrard în teren.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.