miercuri, 5 septembrie 2012

Owen şi Del Piero au picat, urmează alţii . . .


   În ciuda perioadei de transferuri din vară, Liverpool nu a mai reuşit să aducă un atacant care să suplinească plecarea lui Andy Carroll, iar Brendan Rodgers s-a orientat către jucătorii liberi de contract.

   Michael Owen a fost unul dintre ei, însă acesta a semnat un contract cu Stoke City. Această variantă bună a căzut, în ciuda nedorinţei fanilor de a-l mai vedea pe starul englez în tricoul cormoranilor.

   Alessandro Del Piero, o altă vedetă a fotbalului mondial, a fost ţintit de către managerul nord-irlandez, după ce şi-a reziliat contractul cu Juventus. Gruparea australiană, Sydney FC, s-a mişcat mai repede şi l-a transferat pentru două sezoane. Deci, o altă ţintă ratată ...

   Lista jucătorilor care ar putea veni pe Anfield s-a micşorat, însă mai există nume destul de importante. Didier Drogba sau Nicolas Anelka sunt doi jucători care ar putea ajunge pe Anfield, fiind gata să-şi rezilieze contractul cu Shanghai Shenhua, datorită problemelor financiare ale clubului. Cu toate acestea, nu cred că Liverpool ar dori să plătească salariul unui jucător precum Drogba.

   John Carew este un atacant care ar putea veni pe Anfield, însă problemele sale din afara terenului ridică numeroase semne de întrebare.

   Eidur Gudjohnsen este valabil, dorind foarte mult să-şi găsească o echipă la care să activeze. Hernan Crespo, Florent Sinama-Pongolle sau Emile Heskey sunt alţi jucători care ar putea reprezenta soluţii bune pentru Brendan Rodgers.

   O altă soluţie este aceea de a nu aduce niciun atacant până în iarnă, însă asta ar însemna să ne descurcăm cu Suarez şi Borini în faţa porţii adverse, iar dacă se accidentează starul uruguayan, am încurcat-o rău de tot pentru că va trebui să apelăm la soluţii precum Adam Morgan.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.