joi, 27 septembrie 2012

JOC SUPERB: West Brom 1-2 Liverpool


   Liverpool a reuşit să treacă mai departe în Capital One Cup, după ce a reuşit să triumfeze pe terenul lui West Bromwich Albion, la capătul unui joc foarte bun. Prestaţia cormoranilor a mulţumit întreaga galerie a suporterilor de pe Anfield, care au cântat tot timpul, scandându-i şi numele antrenorului Brendan Rodgers.

   Managerul nord-irlandez al echipei de la Melwood, a trimis în teren o formaţie formată din toate rezervele, incluzând pe bancă unii jucători care nu au mai prins prima echipă până acum. Partida a început greu, în urma unei greşeli a lui Brad Jones apărând şi golul gazdelor, marcat de Gabriel Tamaş, românul nostru. În ciuda acestei gafe, nici portarul formaţiei antrenată de Steve Clarke nu s-a lăsat mai prejos, ajutându-l puţin pe Nuri Sahin să egaleze situaţia în minutul 17.

   În repriza secundă, Rodgers a stabilit un nou record, trimiţând pe teren un jucător de 16 ani şi şase zile, în persoana lui Jerome Sinclair. Acesta este cel mai tânăr puşti care a debutat în tricoul echipei mari de pe Anfield. Mai apoi, odată cu intrarea lui Suso, a apărut şi golul secund, marcat tot de Sahin, în urma unei faze demnă de toată lauda.

   Aşadar, cormoranii se califică mai departe, iar următoarea partidă a acestora va fi extrem de importantă. Băieţii lui Rodgers vor juca sâmbătă, de la ora 17:00, în campionat, acolo unde o vor întâlni pe Norwich City, chiar pe terenul acesteia. Victoria este cât se poate de necesară, iar jocul echipe ne dă încredere că o putem obţine fără dubii.

   Începe să-mi pară bine că nu am mai transferat alţi jucători de profil ofensiv, pentru că dacă o făceam, jucători foarte talentaţi precum Suso sau Sterling nu mai făceau pasul la echipa mare. Suso e un geniu al fotbalului ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.