duminică, 18 decembrie 2011

Aston Villa 0-2 Liverpool

 
   Liverpool a reuşit să se impună fără probleme pe Villa Park, în compania formaţiei gazdă, cu scorul de 2-0, un scor mult prea mic în comparaţie cu ocaziile băieţilor lui Dalglish.

   Încă de la începutul primei reprize, cormoranii au preluat controlul jocului, dar prima ocazie importantă i-a aparţinut lui Aston Villa, printr-o lovitură de cap a lui Heskey, reţinută fără probleme de către Reina. Craig Bellamy nu a stat mult pe gânduri şi a marcat în minutul 11, după o lovitură liberă executată de Downing, deviată mai apoi cu călcâiul de Shelvey şi Suarez. Nu după multe minute, Martin Skrtel a mărit avantajul printr-o lovitură de cap, în minutul 15. 

   În mitanul secund, ocaziile elevilor lui Kenny nu au încetat să curgă, iar scorul putea deveni mult mai mare, ţinând cont şi de cele două bare ale lui Suarez, care a fost ghinionistul partidei. Formaţia oaspete nu a mai emis nici o pretenţie la rezultat, practicând un joc foarte slab, chiar în faţa propriilor suporteri.

   Concluzionând această victorie, Liverpool urcă până pe poziţia a 5-a, la doar trei puncte de poziţia a 4-a, urmând să o întâlnească în deplasare pe Wigan, într-un meci ce va avea loc miercuri, 21 decembrie, de la ora 22:00. O altă victorie este aşteptată acolo, ţinând cont de faptul că ocupantele poziţiilor a 4-a şi a 3-a (Tottenham şi Chelsea), se întâlnesc în meci direct, în etapa de la mijlocul săptămânii.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.