sâmbătă, 3 decembrie 2011

Un înlocuitor pentru Lucas ?

 
   După ce s-a aflat că Lucas Leiva va rata restul sezonului, datorită acelei accidentări din partida cu Chelsea, Kenny Daglish este în căutarea unui mijlocaş defensiv de valoare, cu toate că scoţianul de pe banca cormoranilor a afirmat că are încredere totală în Jay Spearing, înlocuitorul lui Lucas.

   Brazilianul a devenit un jucător cheie pentru echipa de la Melwood, iar odată cu absenţa lui, suntem siguri că mijlocul echipei va suferi foarte mult.

   O primă mutare făcută de Dalglish este readucerea lui Jonjo Shelvey, de la Blackpool, dar tânărul mijlocaş englez este un jucător de profil mai ofensiv, fapt care nu oferă o acoperire a postului lui Lucas.

   Pe lângă aceste lucruri, Dalglish a negat readucerea lui Aquilani, de la AC Milan, iar jucătorii potriviţi din actuala echipă, pentru a-l înlocui pe Lucas, sunt Spearing şi Henderson, ultimul fiind mijlocaş central de meserie, în ciuda faptului că antrenorul lui Liverpool l-a folosit mai mult pe partea dreaptă.

   În căutarea unor soluţii pentru mijlocul terenului, presa din Albion a sugerat următorii jucători:
  1. Cheick Tiote (Newcastle United) - acesta s-a adaptat foarte bine la jocul rapid din Premier League;
  2. Moussa Sissoko (Toulouse) - un jucător tânăr, care ar putea fi o soluţie pentru o perioadă mai îndelungată;
  3. Seydou Keita (Barcelona) - este de aşteptat ca Seydou să o părăsească pe Barcelona cât de curând, dar o mare problemă este vârsta sa, care nu prea corespunde cerinţelor lui Liverpool;
  4. Riccardo Montolivo (Fiorentina) - aceasta pare a fi cea mai viabilă soluţie, italianul nevrând să mai rămână la Fiorentina, formaţie care se afundă tot mai mult în campionatul italian;
  5. Nigel de Jong (Man City) - experimentatul mijlocaş olandez ar putea fi o soluţie, fiind un jucător foarte dur, care nu prea îşi găseşte locul în formaţia lui Mancini.
ÎN OPINIA VOASTRĂ, CARE AR FI JUCĂTORUL CEL MAI POTRIVIT PENTRU ACEST POST, SAU CARE ESTE JUCĂTORUL DORIT DE VOI, ÎN AFARA ACESTEI LISTE?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.