marți, 6 decembrie 2011

Reina gafează: Fulham 1-0 Liverpool


   Liverpool a pierdut total nemeritat în deplasarea de la Fulham, cu scorul de 1-0, după o nouă gafă a lui Pepe Reina. Pe lângă acest lucru, cormoranii au mai trimis mingea de două ori în bară, iar Spearing a fost eliminat de către centralul partidei, în minutul 72.

   Prima repriză a fost controlată de Liverpool, iar în partea a doua, băieţii lui Dalglish au continuat dominarea, până la faza eliminării, în care Spearing a primi roşu direct din partea lui Kevin Friend, care a refuzat un penalty clar pentru Liverpool, acordând lovitură liberă de pe linia de 16 m.

   După eliminare, Fulham a forţat în atac, reuşind să marcheze în minutul 85 prin Dempsey, după o mare eroare a lui Pepe Reina, care a scăpat mingea din mână.

   Aşadar, cormoranii pierd nemeritat, având controlul total al partidei, până la eliminarea lui Jay, care a fost cam dubioasă. După această partidă mi-am dat seama de un lucru: nu poţi câştiga o partidă, cu toate că joci foarte bine şi chiar meriţi victoria, când arbitrii te fură ca în codru. În etapa viitoare, Liverpool va primi vizita lui Qeens Park Rangers, într-un meci ce va avea loc sâmbătă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.