marți, 6 decembrie 2011

Dalglish - "Meritam victoria !"

   Kenny Dalglish crede că momentul cheie al partidei de ieri a fost eliminarea lui Jay Spearing, o eliminare produsă în momentul în care Liverpool avea controlul total al jocului.

   Clint Dempsey a marcat în minutul 85, după o nouă eroare a lui Pepe Reina, care a făcut o partidă bună, până la acea gafă.

   Cu toate acestea, arbitrul partidei, Kevin Friend, l-a supărat foarte mult pe antrenorul cormoranilor, care va analiza foarte mult acel moment tensionat, care a influenţat rezultatul partidei. Întrebat dacă mijlocaşul său merita cartonaşul roşu la acel incident, Dalglish a replicat:

     " Cred că trebuie să-i întrebaţi pe arbitrii care este interpretarea acelui cartonaş. Este frustrant, deoarece nimeni nu ne-a dat nouă vreo explicaţie, cu privire la acel moment. "

     " Jay nu a avut nimic în minte, decât să câştige mingea, şi asta a şi făcut. Vom revedea faza, pentru a observa dacă merită să facem apel. " 

   Liverpool a lovit de două ori bara prin Jordan Henderson şi Stewart Downing, Luis Suarez a avut un gol anulat pe motiv de offside, iar la faultul asupra lui Adam, care a început pe linia de 16 şi a continuat în careu, s-a acordat lovitură liberă de la marginea careului, în loc să se dicteze penalty.

     " Nu cred că puteam obţine ceva în seara asta, nu-i aşa? " a punctat Kenny ironic, într-un uşor atac asupra centralului.

     " Luis a marcat un gol care nu a contat, iar Adam putea primi penalty când a fost doborât. "

     " Şi ei au avut câteva şanse bune de a marca, la care Pepe a parat bine. Au avut şi o bară, dar arucând o privire asupra întregului joc, cred că am arătat că doream să obţinem ceva din acest meci - meritam să plecăm cu ceva de aici. "

     " Am făcut tot ceea ce trebuia pentru o victorie, dar acum trebuie să ne pregătim pentru partida contra lui Qeens Park Rangers, de sâmbătă. " a mai adăugat Dalglish.

   După accidentările lui Gerrard şi Lucas, a mai venit şi eliminarea lui Spearing, fapt care îngreunează situaţia de la mijlocul terenului. Kenny Dalglish trebuie să găsească o soluţie viabilă pentru partida de sâmbătă, atunci când, cel mai probabil, la mijlocul terenului vor juca Charlie Adam şi Jordan Henderson.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.