miercuri, 21 decembrie 2011

Suarez a fost găsit vinovat în scandalul rasial



     Football Asociation l-a găsit vinovat pe Suarez în scandalul rasial început de Evra, uruguayanul fiind pedepsit cu 8 etape de suspendare şi o amendă de 40.00 de lire sterline.

   Luis Suarez poate să facă apel pentru ca acest caz să fie rejudecat, însă dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă şi mai mare, însă iată cum stau lucrurile...

   Totul a început pe 16 Noiembrie, după Derbyul cu United. Francezul Evra l-a pârât pe Suarez că l-a abuzat rasial, la Footbal Asociation. Aceştia au analizat cazul în amănunt şi verdictul a fost mult dat Marţi, 20 Decembrie. Nu doar odată a fost chemat Luis la audieri în acest caz, Evra a fost chemat şi el.

   Uruguayanul nostru a declarat că l-a strigat pe francez, cum a auzit că îl strigă colegii de echipă: "Negro!" 

   Bineînţeles că Evra nu a acceptat, suportat complimentul şi a devenit arţăgos, iritat ...

   Mai mult se pare că şi Evra l-ar fi jignit pe Suarez în limba spaniolă, însă suavul nostru atacant a declarat că nu a auzit injuriile din cauza zgomotului de pe stadion.

   Uimitor, Patrice Evra a declarat absurd: " Nu cred că Luis este rasist " dar asta nu a avut rezonanţă, deja numai conta, probabil cărţile erau deja făcute.

   Chiar Suarez are origini afro-americane, tatăl lui fiind de culoare, uruguayanul nostru a fost în trecut, de asemenea, implicat în campanii anti-rasiste.....dar nu contează asta.... contează doar că Luis a făcut un gest necugetat indemnat de mânie.

   Sunt suficiente argumente să ne declarăm dezgustaţi de decizia FA, însă nu avem nicio putere, poate doar să îngânăm ceva urări de sărbători celor care conduc fotbalul englez.

   Chiar dacă ni se pun beţe în roate, tot o să rezbatem, suntem prea mulţi care păşim împreună cu Suarez.

   You'll Never Walk Alone Luis!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.