duminică, 11 decembrie 2011

Carragher prevede o dublă de foc cu City

     După ce Liverpool a depăşit Chelsea în Cupa Ligii, sorţii au decis că echipa cormoranilor se va confrunta cu Manchester City în semi-finale.

   Disputa din semi-finale se va disputa într-o manşă tur-retur, în paralel cu meciul dintre Crystal Palace şi Cardiff City.

   Jamie Carragher prevede o dublă de foc în confruntarea cu "cetăţenii", mai ales după ce adversarii cormoranilor au declarat interes pentru fiecare trofeu pe care echipa încă poate să îl câştige.

   Iată ce a declarat Jamie: " Foarte mulţi oameni pe care îi întâlnesc pe stradă spun că e o dublă grea.

   E ceva similar cu disputa cu Chelsea din Cupa Angliei de acum câţiva ani. Celelalte echipe erau West Ham şi Middlesbrough. Unii ar fi vrut să le înfruntăm pe acelea.

   Poate ne-am fi dorit să întâlnim City în finală, dar indiferent de sorţi, tot ar fi trebuit să ne confruntăm la un moment dat. 

   Abia aştept. Manşa secundă va fi precum o noapte europeană, mai ales dacă în prima manşă lucrurile vor decurge bine.

   Obiectivul minim pe care Liverpool ar trebui să şi-l impună anual este atingerea unei semi-finale, fie în Cupa Ligii, fie în Cupa Angliei. De curând, nu prea am atins această fază a competiţiei, şi cum în acest an am ajuns până aici, sperăm să triumfăm. "

   Cum de la ridicarea noului Wemley, Liverpool nu a jucat niciun meci de faimosul stadion, Carragher şi-a manifestat dorinţa de a juca pentru prima dată cu Liverpool acolo, lucru care se poate întâmpla dacă echipa se va califica în finala Cupei Ligii.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.