miercuri, 7 decembrie 2011

Holloway: "Shelvey va fi un jucător de Top"


     Ian Holloway, antrenorul lui Blackpool, echipa la care Jonjo Shelvey a fost împumutat temporar, e de părere că tânărul jucător englez a devenit foarte bun, după experienţa la echipa de pe Bloomfield Road.

   Jonjo a fost rechemat la Liverpool după neaşteptata accidentare a lui Lucas, însă şi datorită faptului că a arătat o formă foarte bună la Blackpool, unde a înscris 6 goluri în 10 meciuri.

   În scurta perioadă de împrumut petrecută la Bloackpool, Jonjo a lăsat o impresie foarte bună, iar asta se poate concluziona şi din declaraţia lui Holloway, care a afirmat următoarele:

   " Este o necinste faptul că a trebuit să revină la Liverpool, mai ales că acum echipa joacă foarte bine, iar eu speram să-l pot ţine pe Jonjo la club, cel puţin până la sfârşitul sezonului.

   Tot ce ştiu e că Jonjo e un jucător fantastic, cu toate tipurile de abilităţi. Nu am nicio îndoială că va fi un jucător de top.

   Deja este în top, la o echipă de top, şi ne-a ajutat suficient în atingerea obiectivului nostru - revenirea în Premier League. În perioada petrecută aici a progresat şi asta nu poate decât să mă încânte. " a încheiat managerul "tigrilor".

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.