miercuri, 28 decembrie 2011

Dalglish - Anul curent şi duelul cu Newcastle

   Kenny Dalglish a susţinut astăzi la Melwood o conferinţă de presă, în care şi-a exprimat dorinţa de a termina în Top4.

   Boss-ul de pe Anfield s-a declarat mulţumit de eforturile echipei sale în această primă parte a sezonului, şi aşteaptă mai mult de la băieţii săi în retur.

     " Ţinta noastră este să construim, după munca pe care am depus-o. Au fost multe schimbări la Liverpool în ultimul an. Sunt câţiva tineri precum Jonjo (Shelvey) şi Jay (Spearing) care au crescut foarte mult în joc, am mai adus câţiva jucători şi suntem mulţumiţi de ce am realizat. "

     " Vrem să continuăm tot aşa şi să ne asigurăm că vom primi recompensa meritată. Este necesar să îmbunătăţim capacitatea echipei de a marca, deci vom continua să atingem acea ţintă şi sunt sigur că noul an va fi mult mai bun decât acesta. "

     " După părerea mea, merităm să fim şi mai sus în clasament, dar trebuie mai multă muncă şi mai puţină vorbă. " a mai adăugat Dalglish.

   În ultima partidă din 2011, elevii lui Kenny Dalglish vor primi vizita lui Newcastle United, echipă aflată la un punct în spatele cormoranilor. Scoţianul este conştient de calitatea echipei lui Alan Pardew, dar vrea ca formaţia sa să obţină cele trei puncte.

     " Cred că Newcastle a făcut un sezon foarte bun. Au fost activi în perioada de transferuri şi au adus câţiva jucători. Demba Ba este cu siguranţă unul dintre oamenii care au mare succes acolo. Au avut şansă cu el pentru că iniţial, acesta a picat testul medical la Stoke City. Alan Pardew la adus şi a fost recompensat pentru asta. De asemenea, Tiote şi Cabaye sunt alţi jucători care au venit şi îşi fac treaba excelent. " a mai afirmat Kenny.

   Conform spuselor lui Dalglish, nu sunt jucători accidentaţi pentru partida de vineri.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.