vineri, 30 decembrie 2011

Este Bent atacantul care îi lipseşte lui Liverpool ?


     Datorită ineficienţei din atac la care se adaugă şi suspendarea lui Suarez, scouteri lui Liverpool îi dau pe Darren Bent ca fiind un atacant bun pentru Liverpool în această perioadă a sezonului.

   Bent a sosit la Aston Villa în iarna sezonului trecut şi oamenii de la actualul său club sunt dispuşi să înceapă negocierile pentru un eventual transfer, în cazul în care primesc o ofertă bună. Villa îl cotează pe Bent la 24 de milioane de lire sterline, dar zvonuri spun că o ofertă de 18 milioane ar fi acceptată.

   Atacantul englez de 27 de ani a înscris 62 de goluri în trei sezoane şi jumătate jucate în campionatul englez şi a atras atenţia lui Capello care l-a inclus în planurile de viitor ale selecţionatei Angliei.

   Jucători de glorie ai lui Liverpool nu îl văd pe Bent foarte bine în echipa lui Liverpool; iată ce a declarat John Barnes: 

   " Totul depinde de modul în care joci, dar trebuie să te bazezi pe puterea cuiva. 

   Nu ştiu dacă el este tipul de jucător care le lipseşte; lui îi place să joace direct, cu lansări în adâncime, cu tâşniri rapide.

   Liverpool nu practică acest tip de joc şi cum Bent este bun-marcator într-o echipă pe stilul lui, nu ştiu dacă s-ar potrivi la Liverpool. "

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.