joi, 22 decembrie 2011

PENALTY RATAT: Wigan Athletic 0-0 Liverpool

 
   Liverpool nu a reuşit să treacă de Wigan, după ce ocaziile imense şi penalty-ul ratat de către Adam nu s-au concretizat. Problemele la finalizare continuă, băieţii lui Dalglish nefiind în stare să găsească poarta lui Al Habsi, jucător care a fos declarat 'omul meciului'.

   Prima repriză a început bine pentru cormorani, cu multe ocazii de poartă. Glen Johnson a ratat singur cu portarul, după o combinaţie foarte bună cu Suarez, iar scorul pauzei a fost alb.

   În repriza secundă, Liverpool a beneficiat de un penalty corect acordat, dar Charlie Adam a şutat slab, iar goalkeeper-ul oaspeţilor a respins mingea în lateral. După acest moment negru din timpul duelului din această seară, Kuyt a avut o ocazie imensă, dar a ratat din cinci metri, având foarte mult spaţiu în faţa buturilor echipei lui Martinez. Spre finalul meciului, cormoranii au asaltat poarta gazdelor, dar fără succes, iar scorul final a fost ca cel de la început.

   Liverpool merita să câştige această partidă, dar atitudinea jucătorilor şi dorinţa acestora de a obţine cele trei puncte nu au fost la fel de arzătoare precum erau în ultimele partide. În etapa următoare, Blackburn Rovers ne vizitează pe Anfield, acolo unde trebuie să obţinem cele trei puncte fără discuţie, iar DW Stadium rămâne în continuare un stadion ghinionist pentru elevii 'regelui'.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.