sâmbătă, 17 decembrie 2011

AVANCRONICĂ - Aston Villa v Liverpool

   
   Liverpool şi Aston Villa se întâlnesc în această etapă de Premier League, pe stadionul echipei din Birmingham, Villa Park. Această partidă a încheiat sezonul trecut, după ce actuala formaţie a lui McLeish a învins cu scorul de 1-0, prin golul actualului jucător de pe Anfield, Stewart Downing.

   Băieţii lui Dalglish încep să revină în topul clasamentului, dar problemele de la finalizare sunt vizibile la fiecare partidă, lucru ce trebuie rezolvat în perioada de transferuri din iarnă.

   În clasament, Aston Villa se situează pe poziţia a 9-a cu 19 puncte, în timp ce echipa ‘regelui’ este situată pe poziţia a 6-a, la o distanţă nu prea mare faţă de locurile de Uefa Champions League.

   În tabăra gazdelor, Gabriel Agbonlahor nu poate juca, datorită etapei de suspendare primită, după ce a atins limita celor cinci cartonaşe galbene. Mijlocaşul Fabian Delph ar putea reveni după o accidentare, iar Emile Heskey este aşteptat să fie partenerul lui Darren Bent în atacul ‘leilor’.

   De partea cealaltă, Dalglish nu se poate baza pe serviciile lui Gerrard şi Spearing, primul fiind accidentat, iar celălalt suspendat, iar Suarez va juca, după ce decizia suspendării lui s-a amânat.

   Meciul va avea loc duminică de la ora 16.05, fiind transmis în România de DigiSport 2.

   Partida va fi arbitrată de Peter Walton, asistat pe margini de Breakspear şi Ganfield, iar al patrulea oficial va fi Anthony Taylor. Centralul în vârstă de 52 de ani a arbitrat-o ultima dată pe Liverpool în partida de pe Anfield, din sezonul trecut, contra lui Newcastle, meci câştigat de băieţii lui Kenny Dalglish cu scorul de 3-0.

   Cu toţii ştim că va fi un meci greu, dar nu ne mai permitem paşi greşiţi, iar acest lucru îi obligă pe băieţii lui Kenny să câştige pe Villa Park. Sperăm ca acest lucru să se întâmple … You’ll never walk alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.