luni, 26 decembrie 2011

AVANCRONICĂ - Liverpool v Blackburn Rovers

 
   Liverpool primeşte în această după-amiază vizita lui Blackburn Rovers, lanterna roşie a acestui sezon, într-un meci din care băieţii lui Dalglish speră să obţină toate punctele puse în joc.

   Acest duel are o semnificaţie imensă, mai ales în inima suporterilor lui Rovers. În luna mai a anului 1995, Blackburn Rovers a câştigat titlul de campioană, în ciuda înfrângerii cu scorul de 2-1 de pe Anfield, fiind conduşi chiar de actualul manager a lui Liverpool, Kenny Dalglish. 

   În momentul de faţă, cormoranii se află pe poziţia a 6-a, la doar trei puncte de locul 4, iar echipa oaspete antrenată de Steve Kean, se află pe ultimul loc al clasamentului. 

   Uitându-ne în echipa lui Dalglish, observăm foarte clar că Steven Gerrard a revenit la antrenamente, dar acest joc ar putea veni prea repede pentru el, însă ne vom putea trezi cu o surpriză. Jay Spearing a revenit după suspendarea primită, iar acum îşi va putea relua locul în prima echipă a cormoranilor.

   De partea cealaltă, defensiva lui Blackburn este foarte slăbită, după ce Scott Dann, Ryan Nelsen, Martin Olsson şi Gael Givet nu vor juca, iar goalkeeper-ul Paul Robinson acuză o durere, dar în ciuda acestui fapt, britanicul ar putea fi forţat.

   Centralul acestei partide va fi Mike Jones, asistat pe margini de Bennett şi Smallwood, iar al patrulea arbitru va fi Martin Atkinson.

   Meciul va începe de la ora 17.00, ora României, fiind transmis în România de DigiSport 2.

   Chiar dacă partida pare facilă la prima vedere, sperăm ca băieţii să o trateze cu seriozitate, iar victoria să vină cu mare drag şi cu multe goluri pe Anfield.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.