sâmbătă, 10 decembrie 2011

Kenny & Warnock - despre victoria cormoranilor

   
   Kenny Dalglish şi Neil Warnock, antrenorii celor două echipe care s-au întâlnit astăzi, au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Suarez, după partida câştigată de cormorani, cu scorul de 1-0.

     " Suarez a marcat cu o lovitură de cap, ceea ce nu se întâmplă prea des în cazul lui, şi a jucat foarte bine. " a afirmat Dalglish.

   De partea cealaltă, managerul lui QPR, Neil Warnock, a remarcat: " Cred că Suarez a fost încântător astăzi. "

   În ceea ce priveşte performanţa băieţilor săi, Kenny este de părere că aceştia au meritat victoria pe deplin.

     " Am jucat un fotbal excelent în prima repriză, şi vom continua să facem acest lucru, deoarece vrem să ne păstrăm încrederea. "

     " Am avut o mulţime de ocazii, dar am marcat doar un gol, iar ei nu au marcat niciunul. Trei puncte pentru noi - trei puncte meritate, deşi trebuia să marcăm mai multe goluri, dar un gol este suficient, atunci când adversarii nu marchează deloc. "

     " Jucătorii au arătat curaj şi încredere, au pasat şi s-au mişcat, s-au apărat şi şi-au creat şanse. " a mai adăugat Kenny.

   Boss-ul formaţiei oaspete, Neil Warnock, şi-a arătat acordul la conferinţa de presă, cu privire la faptul că Liverpool a meritat cele trei puncte.

     " Au pasat foarte bine. Cu jucătorii pe care îi au, vor cauza probleme oricărei echipe. "

     " Liverpool a fost echipa mai bună. Foarte mulţi oameni din stadion au crezut că noi o să jucăm cu patru-cinci fundaşi în apărare, dar am arătat că nu e aşa. " a mai afirmat Warnock.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.